راهنمای خرید پکیج
پکیج دیواری چیست؟
پکیج دیواری جایگزین موتور خانهی مرکزی شوفاژ شده و آب گرم مورد نیاز برای تامین گرمایش محیط را به وسیلهی رادیاتورها تامین می نماید. امروزه پکیج های دیواری یکی از متداولترین دستگاه های ایجاد گرمایش می باشند که به دلیل ایمنی بالا، راندمان بالا، مصرف بهینه در مصرف گاز، استقلال در استفاده آن به صورت مجزا در هر واحد از ساختمان و فضای کمی که اشغال می کند محبوبیت خوبی به دست آورده است. برای اطلاع بیشتر درباره رادیاتور مقاله راهنمای خرید رادیاتور را مطالعه کنید.
پکیج یا رادیاتور
نحوه عملکرد پکیج در زمستان
پکیج دیواری آب گرم مورد نیاز مدار گرم کننده در فصل زمستان تامین مینماید. زمانی که شیر آب گرم مصرفی باز شود با عبور جریان آب از سنسور فشار میکروسوئیچ این سنسور فعال شده با ارسال فرمان به شیر سه طرفهی برقی از طریق برد کنترل الکترونیک مدار رادیاتورها موقتا قطع شده آب مدار گرم کننده به مبدل حرارتی ثانویه پوسته لوله هدایت میشود. به این ترتیب آب گرم مصرفی به صورت فوری تامین میگردد. بلافاصله پس از بسته شدن شیر آب گرم مصرفی شیر سه طرفهی برقی به طور خودکار آب گرم مدار گرم کننده را به مدار رادیاتور هدایت میکند.
نحوه عملکرد پکیج در تابستان
پکیج دیواری در حالت تابستانه تنها در زمان نیاز به تامین آب گرم مصرفی به صورت خودکار روشن میشود. هنگامی که مصرف کننده یکی از شیرهای آب گرم را باز میکند فرمان روشن شدن مشعل از طریق میکروسوئیچ سنسور فشار و برد کنترل الکترونیک صادر شده آب گرم مصرفی با بهره گیری از مبدل حرارتی ثانویه پوسته و لوله به صورت فوری تامین میشود با بسته شدن آب گرم مصرفی بلافاصله دستگاه خاموش خواهد شد.
در این مقاله بخوانید: مزایای پکیج شوفاژ دیواری نسبت به موتورخانه مرکزی
مزایای پکیج دیواری
1. استقلال هر واحد مسکونی در تامین آب گرم مصرفی و گرمایش محیط
2. عدم نیاز به احداث موتور خانهی مرکزی
3. امکان کنترل سیستم در داخل ساختمان
4. عدم هزینهی شارژ ماهیانه و تعمیر و نگهداری
5. سهولت در نصب، راه اندازی، سرویس و نگهداری
6. راندمان بالاتر نسبت به موتور خانهی مرکزی
7. امنیت بالاتر بخاطر و جود سنسورهای آب گرم مصرفی و شوفاژ و سنسور دود و ...
8. عدم اشغال فضای مفید در ساختمانها
9. ابعاد کوچک، تقریبا به اندازهی دستگاه آبگرمکن دیواری معمولی
10. تنظیم دما به میزان دلخواه
11. تامین آب گرم دایم و فراوان در کمترین زمان و جلوگیری از اتلاف انرژی
12. هر زمان که شما به آب گرم نیاز داشته باشید دستگاه روشن میشود و در مواقع دیگر خاموش است
13. ایمنی کامل: دستگاه به صورتی طراحی گردیده که هیچ خطری را متوجه مصرف کنندهی آن نمیسازد
14. عملکرد مطمئن: تامین گرمایش واحدهای مسکونی تا متراژ حداکثر 350 متر مربع به صورت کامل
15. کارکرد آرام و بدون صدا
16. راندمان حرارتی بالا همزمان با صرفه جویی در مصرف سوخت
17. کوتاه شدن مسیر لولههای انتقال آب گرم رادیاتور و آب گرم مصرفی به محل مورد نظر و در نتیجه جلوگیری از اتلاف انرژی و زمان
معایب پکیج دیواری
علاوه بر مزایایی که پکیج های دیواری دارند از معایب آن ها می توان به اشغال فضایی به اندازه یک کابینت از حجم آشپزخانه را نام برد که این امر به دلایل ویژگی هایی که دارد آنچنان مشکل و به حساب نمی آید.
انواع پکیج شوفاژ
- پکیج زمینی
- پکیج دیوای
- پکیج دودکشدار
- پکیج فن دار
پارامترهای مهم برای انتخاب پکیج دیواری
- دودکش ساختمان
- متراژ ساختمان
- مقدار مورد نیاز آب گرم مصرفی
- تامین اکسیژن مورد نیاز دستگاه
برای استفاده از پکیچ ها عواملی هستند که ممکن است بر روی آن تاثیر گذار باشند از این شرایط می توان موارد زیر را نام برد:
گروههای آب و هوایی ایران
برای در نظر گرفتن میزان گرمای مورد نیاز برای گرم کردن یک متر مربع از ساختمان باید به شرایط آب و هوایی شهری نیز توجه شود از جمله شرایط آب و هوایی ایران، آب و هوای معتدل و مرطوب (شهرهای شمالی)، گرم و خشک (مشهد، تهران و شهرهای کوهستانی)، گرم و مرطوب (شهرهای جنوبی) می باشد که هنگام خرید پکیج باید به آن توجه شود.
تقسیمبندی ساختمانها از لحاظ معماری و ساخت
1- ساختمانهایی که در آنها از پنجرههای دوجداره استفاده شده است و دیوارهای خارجی نیز عایق شده است و در آنها پرت حرارت بسیار پایین است.
2- ساختمانهایی که از لحاظ ساخت معمولی میباشند و در آنها از پنجرهی معمولی فلزی استفاده شده و پرت حرارت در آنها معمولی میباشد.
3- ساختمانهایی که از لحاظ معماری و ساخت قدیمی میباشند و پرت حرارت در آنها بسیار بالا است و در آنها از در و پنجرههای مناسبی استفاده نشده است.
تقسیمبندی ساختمانها از لحاظ جهت جغرافیایی ساختمان
یکی دیگر از شرایط ساختمانها جهت آنها است که از لحاظ تابش آفتاب بسیار حائز اهمیت میباشد. مثلا واحدی که در انتهای یک ساختمان شمالی قرار دارد نسبت به واحدی که در سمت حیاط یک ساختمان جنوبی قرار دارد نور کمتری به آن تاییده میشود و سردتر است و یا واحدی که در طبقهی آخر یا طبقهی همکفی که زیر آن پارکینگ قرار دارد به دیل داشتن ارتباط بیشتر با فضای آزاد سردتر از واحدی است که بالا و پایین آن مسکونی است.
محاسبه تقریبی برای انتخاب یک پکیج دیواری مناسب
معتدل و مرطوب (شهر های شمالی):
ساختمانهای دستهی اول: برای هر متر مربع 80 تا 100 وات
ساختمانهای دستهی دوم: برای هر متر مربع 100 تا 120 وات
ساختمانهای دستهی سوم: برای هر متر مربع 120 تا 140 وات
گرم و خشک (شهرهای کوهستانی مانند مشهد، تهران):
ساختمانهای دستهی اول: برای هر متر مربع 100 تا 120 وات
ساختمانهای دسته ی دوم: برای هر متر مربع 120 تا 140 وات
ساختمانهای دستهی سوم: برای هر متر مربع 140 تا 160 وات
گرم و مرطوب (شهر های جنوبی)
ساختمانهای دستهی اول: برای هر متر مربع 60 تا 80 وات
ساختمانهای دستهی دوم: برای هر متر مربع 80 تا 100 وات
ساختمانهای دستهی سوم: برای هر متر مربع 100 تا 120 وات
مواردی که باید قبل از خرید و یا در حین نصب پکیج دیواری به آنها توجه شود
- فشار آب شهر در محل نصب پکیج دیواری میباید حد اقل 1 و حد اکثر 3.5 اتمسفر باشد.
- در صورتیکه بخشی از مسیر دودکش پکیج دیواری، بصورت افقی (بیش از 30 سانتیمتر) باشد، استفاده از پکیج های فن دار الزامی است.
- در صورتیکه محل نصب پکیج دیواری گازسوز در بالکن یا فضای باز میباشد، باید از وزش مستقیم باد یا جریان تند هوا محفوظ شده باشد.
- با توجه به هد پمپ سیر کولاتور در دستگاههای پکیج گرمایشی، حد اکثر طول لوله کشی افقی آب برای رادیاتورهای شوفاژ حدود 35 متر میباشد.
- ظرفیت حرارتی پکیج های دیواری و زمینی با قدرتی از 20000 تا 50000 وات بر ساعت ساخته میشوند و آنها را مناسب برای واحدهای مسکونی از 60 تا 350 متر مربع با ظرفیتهای 20 تا 35 هزار وات بر ساعت در نظر میگیرند.
- در محلهایی که ارتفاع از سطح دریا بیشتر باشد به ازای هر 600 متر ارتفاع اضافی 30 درصد از ظرفیت حرارتی ناشی از احتراق کاسته میشود و در نتیجه کلیهی دستگاهای احتراقی دارای ظرفیت خروجی کمتری خواهند بود.
- برای جلوگیری از رسوب گرفتن مبدل (به خصوص برای شهرهایی که درجهی سختی آب آن بالا است) استفاده از یک رسوب زدای مغناطیسی مناسب در مسیر ورودی آب سرد به دستگاه را باید در زمان نصب پکیج دیواری نصب نمود.
شرایط مورد نیاز جهت استفاده از پکیج دیواری دودکش دار
- قطر لولهی دودکش ساختمان برای استفاده از پکیج دیواری باید 15 سانتیمتر باشد.
- هر وسیلهی گاز سوز باید دارای شیر گاز مستقل و یک دودکش مستقل باشد تا مکش دود به درستی انجام شود.
- هرگز نمیتوان پکیج دیواری را به دودکشهای مشترک و شیر گاز مشترک وصل نمود.
- چنانچه قسمتی از لولهی دودکش در فضای آزاد قرار بگیرد، باید آن قسمت را با عایق پشم شیشه عایق نمود، زیرا اگر بدنهی دودکش در اثر تماس با هوای محیط سرد شود، دودی که از آن عبور کرده سرد شده و به سختی تخلیه میشود و موجب میگردد کشش دودکش کم شود و باعث میشود تا دود از دودکش تخلیه نشود و سنسور دود عمل کند و پکیج دیواری خاموش شود. البته این خاموش شدن به خاطر ایمنی مصرف کننده میباشد.
- در تمام پکیجهای دیواری فاصله از کلاهک تعدیل دستگاه تا کلاهک تعدیل پشت بام (ارتفاع عمودی دودکش ساختمان) باید حداقل حدود 4 متر باشد.
- طول لولهی افقی دودکش نباید از 20 سانتیمتر بیشتر باشد و لولهی افقی دودکش باید با شیب مناسب و مثبت به سمت بالا داشته باشد.
- در صورتی که از پکیج دیواری دودکش دار استفاده شود، باید انتهای لوله دودکش در پشت بام باید «H» شکل باشد.
- هر گاه هر کدام از شرایط مورد نیاز پکیج دیواری دودکش دار فراهم نباشد، نمیتوان از دستگاه دودکشدار استفاده نمود و باید از دستگاه فندار استفاده شود.
- دودکش ساختمان باید مستقل و فقط مخصوص همان دستگاه باشد.
شرایط مورد نیاز جهت استفاده از از پکیج دیواری فندار
- پکیج دیواری فن دار طوری طراحی شده است که نیازی به دودکش ساختمان ندارد و هوای مورد نیاز سوختن در دستگاه از محیط آزاد (بیرون از محل نصب دستگاه) به داخل دستگاه مکیده میشود. به همین دلیل پکیج دیواری فن دار مجهز به یک دودکش مخصوص دوجداره می باشد که جدارهی داخلی آن قطرش 6 سانتیمتر میباشد و دود دستگاه از طریق این لوله به محیط بیرون تخلیه میگردد و جدارهی خارجی آن 10 سانتیمتر میباشد.
- لوله 6 سانتیمتر تخلیهی دود در آن قرار دارد و هوای تازه مورد نیاز جهت سوختن در دستگاه از طریق این لوله وارد محفظهی احتراق دستگاه میشود.
- هرگز نباید جدارهی بیرونی دودکش پکیج دیواری فندار را جدا نمود و از هوای محیط اطراف محل نصب دستگاه استفاده نمود.
- لوله دودکش پکیج دیواری فندار باید حتما به محیط آزاد بیرون از محل نصب دستگاه ارتباط داشته باشد تا دود ایجاد شده در دستگاه به محیط بیرون از منزل تخلیه گردد و هم هوای مورد نیاز پکیج دیواری از محیط بیرون از منزل مسکونی تامین گردد.
- اگر در مواردی فاصلهی بین پکیج دیواری و پنجره یا دیوار خارجی بیشتر از اندازهی طول لولهی دودکش دوجداره موجود داخل کارتن باشد، یا نیاز به زانو باشد، باید حتما از لوله رابط و زانوی مخصوص دوجداره پکیج دیواری فن دار استفاده نمود.
- نهایت طول لولهی دودکش پکیج دیواری فن دار 4 متر افقی میباشد که به ازای استفاده از هر زانو، 1 متر از 4 متر طول لوله دودکش کم میشود. به خاطر اینکه قدرت مکش و دهش فن برای 4 متر طراحی شده است، در مواردی که طول دودکش کم باشد بدلیل قدرت زیاد فن هوای ورودی به محفظه احتراق پکیج دیواری بیش از حد لازم میشود و باعث میشود که دستگاه به راحتی و سریع روشن نشود و برای رفع این مشکل 2 حلقهی فلزی داخل کارتن دستگاه موجود میباشد که سایز یکی 75 میلیمتر و دیگری 80 میلیمتر میباشد که برای کم کردن دبی هوای ورودی به محفظه احتراق میتوان از آنها استفاده نمود.
اگر طول لولهی دودکش کمتر از 1 متر باشد، باید از حلقهی سایز 80 میلیمتر استفاده شود و اگر بین 1 تا 1/5 متر باشد، باید از حلقهی سایز 75 میلیمتر استفاده نمود و زمانی که طول دودکش بیش از 1/5 متر باشد، نیازی به استفاده از حلقههای کمکنندهی دبی نیست.
- در محلهایی که دودکش مناسب وجود نداشته و یا دودکش موجود در ساختمان از کشش مناسبی برخوردار نباشد، باید حتما از پکیج دیواری فن دار استفاده شود.
- دودکش مخصوص دو جداره پکیج دیواری فن دار وظیفهی تخلیه دود دستگاه به محیط بیرون و تامین هوای تازه مورد نیاز سوختن در دستگاه را از میحط بیرون بر عهده دارد و باید وارد محیط آزاد شود و هرگز نباید به داخل دودکش ساختمان متصل شود.
- هرگز نباید دودکش مخصوص پکیج دیواری فن دار دستکاری و خارج از استاندارد شرکت نصب گردد.
- به این نکته مهم توجه داشته باشید، در زمانی از پکیج دیواری فن دار استفاده میگردد که یا متراژ محل نصب دستگاه کمتر از 120 متر میباشد و یا لولهی دودکش استاندارد 15 سانتیمتر وجود ندارد و یا اینکه اگر لولهی دودکش از سایز 15 سانتیمتر برخوردار میباشد، ارتفاع آن از 4 متر کمتر است. در همهی این موارد بایستی حتما از پکیج دیواری فن دار استفاده نمود.
تا بحال این سوال پرسیده شده که لولهی دودکش از استاندارد لازم برخوردار است و مکش در لوله بخوبی انجام میگیرد ولی چرا باز باید دستگاه فندار استفاده نمود؟ جواب آن دسته از دوستان این است که متراژ کمتر از 120 متر مربع میباشد و در صورتی که دستگاه پکیج دیواری دودکشدار نصب شود اکسیژن مورد نیاز برای احتراق از داخل محیط تامین میگردد و این موضوع بسیار خطرناک بوده و در صورتی که مشتری حتما بخواهد از دستگاه پکیج دیواری دودکش دار استفاده نماید حتما باید به مرکز نصب و خدمات برند مربوطه تعهد نماید که یک دریچهی ورودی هوا به داخل محیط و نزدیک به پکیج دیواری همیشه باز بوده و همیشه هوای تازه و سالم وارد محیط میشود.
شرایط و مقدار مورد نیاز آب گرم مصرفی در ساختمان
دستگاه پکیج دیواری وظیفهی گرم نمودن رادیاتورهای ساختمان و تامین آب گرم مصرفی در ساختمان را بر عهده دارد.
پکیج دیواری به دلیل نداشتن منبع ذخیره آب گرم، امکان گرم نمودن رادیاتورها و گرم نمودن آب گرم مصرفی را بطور همزمان ندارند و در طراحی سیستم اولویت گرمایش با گرم نمودن آب گرم مصرفی میباشد.
بعد از باز شدن شیر آب گرم مصرفی تمام قدرت دستگاه صرف گرم نمودن آب گرم مصرفی میشود و اگر شیر آب گرم مصرفی به طور طولانی باز بماند، رادیاتورها سرد میشوند.
لازم است در مصرف آب گرم به این نکته توجه نمود که نباید به طور طولانی شیر آب گرم در زمستان باز بماند تا رادیاتورها سرد بشوند.
کدام پکیج برای منزل شما ایدهآل است
تا زیر بنای 240 متر مربع:
میزان آب دهی یک پکیج دیواری 24 کیلو وات (24000 وات)، 7 لیتر در دقیقه آب 50 درجهی سانتیگراد میباشد که برای منزل مسکونی معمولی با یک حمام و یا یک سرویس بهداشتی و آشپزخانه مناسب است.
تا زیر بنای 280 متر مربع:
میزان آب دهی یک پکیج دیواری 28 کیلو وات (28000 وات)، 8 لیتر در دقیقه آب 50 درجهی سانتیگراد میباشد که برای منزل مسکونی با یک حمام و یک سرویس بهداشتی و آشپزخانه مناسب است، ولی برای منزل مسکونی که دارای دو حمام و یک سرویس بهداشتی و آشپزخانه میباشد مناسب نیست.
تا زیر بنای 300 متر مربع:
میزان آب دهی پکیج دیواری 35 کیلووات (35000 وات)، 10 لیتر در دقیقه آب 50 درجهی سانتیگراد میباشد که برای واحدی که دارای 2 حمام و سرویس بهداشتی و آشپزخانه میباشد مناسب است.
نکات خرید پکیج
1- پکیج را از شرکتی خریداری کنید که دارای اعتبار و حسن شهرت بوده و توان ارائهی خدمات پس از فروش حرفهای را داشته باشد. همچنین کارخانهی سازندهی پکیج توان پشتیبانی بلند مدت از قطعات پکیجهای تولیدی خود را داشته باشد. بهترین پکیجهای خارجی موجود در ایران مربوط به شرکتهای ایتالیایی میباشد لکن امروز برخی از شرکتهای داخلی توانمندی قابل قبولی برای ساخت پکیج پیدا کردهاند.
2- چنانچه به آبگرم فراوان نیاز دارید (برای بیش از یک حمام) بهتر است از پکیجهای مخزندار یا پکیج با قدرت حرارتی بالاتر از 31 کیلو وات استفاده کنید.
3- چنانچه ظرفیت حرارتی زیادی از پکیج انتظار دارید (معمولا برای آپارتمانهای با بیش از 300 متر مربع) بهتر است از پکیج زمینی استفاده کنید.
4- در هر صورت اولویت با پکیج دیواری میباشد چرا که بسیار کم مصرفتر و دارای عمر طولانیتری نسبت به پکیج زمینی و پکیج مخزن دار هستند.
5- برای ایمنی از گازهای سمی احتراق، بهتر است از پکیج فندار به ویژه با دودکش دو جداره استفاده شود. لکن چنانچه به هر دلیل امکان استفاده از انواع پکیج فندار نبود، میبایست پکیج مجهز به سنسور حرارتی دودکش باشد. این سنسور با دریافت علایم حرارتی دودکش، انسداد و گرفتگی دودکش را آشکار کرده و خاموش میشود.
6- برای آبهای با سختی بالا بهتر است از انواع پکیج با دو مبدل مجزا بویژه از نوع صفحهای استفاده نمود. لذا برای شهرهایی نظیر قم، اراک، یزد و ... پکیج های دو مبدله از نوع مبدل صفحهای عملکرد بهتری دارد.
7- دقت شود پکیج دارای سیستم عیب یاب اتوماتیک با کد باشد. حسن این قابلیت در عیب یابی سریع حتی توسط مالک آپارتمان و کاربر معمولی میباشد. در واقع پکیجی که دارای عیب یاب مجهز به سنسورهای کنترل عملکرد باشد، خطاهای عملکرد را بصورت کدهای مشخص در مانیتور پکیج نمایش میدهد و کاربر یا سرویس کار با مراجعه به دفترچه راهنمای پکیج متوجه نوع عیب میگردد.
8- بهتر است قبل از پکیج (آب شهری ورودی به پکیج) یک سختی گیر مناسب نصب شود.
پکیج دیواری ایران رادیاتور
ایران رادیاتور یکی از برندهای معروف پکیج دیواری که در ظرفیت های 22000، 24000، 28000 و 36000 عرضه شده است. این پکیج ها شامل مدلهای مختلفی مانند مدل اکو، مدل M آنالوگ، مدل K، مدل L دیجیتال، مدل Z و مدل BM میباشند که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند. مثلا مدل پکیجهای سری E،K،M،L دارای دو مبدل هستند. همچنین سایر ویژگی های آن را می توان از اسم پکیج نشخیص داد به عنوان مثال اگر پکیج دوجداره، دودکش فن دار داشته باشد در اسم آن حروف FF خواهد داشت. و اگر پکیج بدون فن باشد در نام آن حروف CF دیده می شود.
پکیج دیواری ایران رادیاتور 24000 سری L را می توانید مشاهده نمایید:
پکیج دیواری بوتان
بوتان نیز از دیگر برندهای مورد اعتماد پکیج می باشد که دارای کیفیت بالا، قیمت مناسب بوده و در ظرفیت های 22000، 24000، 28000 و 32000 موجود می باشد. در انواع مدل های اپتیما، پرلا، پارما، روما، بنسرپرو، ورونا، کالداونزیا و پرلاپرو عرضه شده است. اگر در نام این پکیج ها کلمه RSI به کار رفته باشد به معنای فن دار بودن دستگاه می باشد و اگر کلمه RS داشته باشد به معنای بدون فن بودن آن خواهد بود.
پکیج دیواری بوتان 22000 مدل PARMA 22RSI را می توانید مشاهده نمایید:
پکیج دیواری لورچ
لورچ یکی دیگر از برندهای معروف پکیج ایرانی می باشد که در ظرفیت های 24000، 28000 و 32000 عرضه شده است. تمامی پکیج های لورچ به صورت فن دار بوده و شامل ویژگی هایی مانند مجهز بودن به سیستم هواگیری اتوماتیک، دارای دودکش دوجداره، سیستم ضد یخ زدگی، قابلیت تنظیم شعله، سیستم عیب یابی می باشد. همچنین این نوع پکیج در مدل هایی مانند مدل هیرو، مدل آرتمن، مدل آدنا، مدل آریان و مدل هرما موجود می باشد که به صورت دو مبدله و دیجیتال و یک مدل دیگر به نام آرا که تک مبدله بوده می باشند.
پکیج دیواری لورچ 28000 مدل آدنا را می توانید مشاهده نمایید:
پکیج دیواری آلزان
آلزان از دیگر برندهای معتبر پکیج که مجهز به ویژگی هایی مانند توانایی اتصال به ترموستات اتاقی، دارای سیستم ضد یخ زدگی، قابلیت ایجاد گرمایش نسبت به نوع ساختمان و موقعیت جغرافیایی، دارای سیستم احتراق آهسته تدریجی، دارای برد الکترونیک با قابلیت عیب یابی اتوماتیک، مجهز به نمایشگر دیجیتال که به صورت دو مبدل می باشد.
پکیج دیواری آلزان ظرفیت 24000 مدل SGM 24SF2 را می توانید مشاهده نمایید:
پکیج زمینی
به علت محدودیت هایی که در پکیج دیواری وجود داشت استفاده از پکیج های زمینی نیز بین مصرف کنندگان رایج شد. همان طور که از نام این دستگاه مشخص است آن ها بر روی زمین و اکثرا در پارکینگ ها یا انباری قرار می گیرند. این نوع از پکیج ها بیشتر در مکان هایی مانند کارخانه های صنعتی، ساختمان های تجاری، بیمارستان ها و... کاربرد دارند.
مزایای پکیج زمینی
- دارای تنوع در ظرفیت های آن
- پایین بودن هزینه های سرویس و نگهداری آن نسبت به موتورخانه
- نیازی به لوله کشی زیاد ندارد.
- دارای مانع نوسانات دما به جهت مجهز بودن به مخزن آب گرم
- دارای قابلیت تامین گرمایش محیط و آب گرم بهداشتی به صورت مداوم
معایب پکیج زمینی
- خودداری از نصب آن در ساختما به علت سر و صدا
- دارای ابعاد بیشتر و اشغال فضا نسبت به پکیج دیواری
- تنظیم فشار آب به صورت دستی صورت می گیرد.
پکیج زمینی شوفاژکار
شوفاژکار یک از برندهای پکیج زمینی که در ظرفیت های حرارتی 36000، 45000 و 54000 کیلوکالری عرضه می گردد. این دستگاه از جنس چدن و دارای پره های دیگ از 5 پره تا 7 پره می باشد.این پکیج دارای قابلیت تولید آب گرم بهداشتی و آب گرم شوفاژ به صورت همزمان است و برای استفاده و نصب در ساختمان ها و ویلاها انتخای مناسبی خواهد بود.
پکیج شوفاژ زمینی گازسوز شوفاژکار بلند مدل P5 را می توانید مشاهده نمایید:
پکیج زمینی ایران رادیاتور
ایران رادیاتور از برند هایی که علاوه بر پکیج دیواری، پکیج زمینی را تولید می کنند این دستگاه مجهز به ویژگی هایی مانند راندمان حرارتی بالا، نصب و راه اندازی آسان، دارای سیستم کنترل کاملا دیجیتال، عملکردی بی صدا و آرام، کیفیت و ایمنی بالا، دارای قابلیت تامین آبگرم فراوان که ابعاد کوچک و مناسبی داشته و فضای کمی را اشغال می نماید و در انواع مدل های Z36FF، مدل D35 و مدل G35 موجود می باشد.
پکیج شوفاژ زمینی ایران رادیاتور مدل Z36FF را می توانید مشاهده نمایید:
پکیج شوفاژ زمینی ایران رادیاتور مدل D35 را می توانید مشاهده نمایید:
برای مشاهده سایر محصولات پکیج به همراه اطلاعات فنی و ویژگی های آن می توانید انواع پکیج دیواری و زمینی را در این صفحه مشاهده نماید.