loader-img
loader-img-2
آموزش نصب رادیاتور شوفاژ

آموزش نصب رادیاتور شوفاژ

رادیاتور ها از لوازم گرمایشی رایج از زمان قدیم هستند که برای استفاده بهینه از آنها باید نصب صحیح آن را بلد باشید. رادیاتور ها در انواع مدل و جنس ها مانند رادیاتور پنلی، رادیاتور آلومینیومی و... طراحی و تولید می شوند که که به صورت کلی تمام آن ها به یک روش نصب می گردند.  سایت مهاجر در این مقاله نصب رایاتور را آموزش خواهد داد اما قبل از آن به جهت کسب اطلاعات درباره این که ابتدا دستگاه باید در کجا نصب شود مقاله بهترین مکان برای نصب رادیاتور را مطالعه نمایید.

 

نصب رادیاتور

رادیاتور ها مجهز به دو مجرای آب هستند که یکی از آن ها برای انتقال آبگرم و دیگری به منظور خارج کردن آن می باشد. انجام لوله کشی صحیح در رادیاتور شوفاژ ها از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا دقت در این موضوع باعث می شود هنگام نصب رادیاتور دچار مشکل نشوید. اولین چیزی که برای نصب دستگاه باید به آن توجه کنید این است که مجرای ورودی و خروجی آبگرم لوله های رادیاتور باید دارای فاصله مشخصی باشند که این امر بستگی به نوع رادیاتور شوفاژ خواهد داشت. هنگامی که لوله کشی به درستی انجام شد و رادیاتور به لوله متصل گردید می توانید از طریق  یکسان بودن اتصال مجرای ورودی و خروجی به کیفیت لوله کشی پی ببرید.

پس از لوله کشی و گچ کاری و نقاشی ساختمان نوبت به نصب شوفاژ می رسد. البته ابتدا براکت های دستگاه ا روی دیوار قرار داده و بعد رادیاتور را نصب می کنند. این براکت ها به نگهداری وزن رادیاتور بر روی دیوار کمک می کند. اکنون که رادیاتور کاملا و درستی نصب و در جای خود قرار گرفت شیر آب رادیاتور را بسته و می توانید با روشن کردن پکیج از گرمای رادیاتور استفاده کنید.

 

نصب رائیاتور شوفاژ

 

نکات مهم هنگام نصب رادیاتور شوفاژ

از نکاتی که هنگام نصب شوفاژ باید به آن توجه کنید موارد زیر می باشد:

  1. نباید هیچگونه فشاری به شیر آلات روی دیوار وارد شود زیرا پس از مدتی سبب ترک خوردن دیوار و نشتی لوله خواهد شد.
  2. توجه داشته باشید اگر رادیاتورها را در فاصله 7 الی 10 سانتی با دیوار نصب کنید، چرخش هوا بهتر خواهد بود.
  3. به جهت کاهش هزینه گاز و افزایش طول عمر پکیج از شیرهای ترموستات استفاده کنید.
  4. برای انجام بهتر عمل هواگیری از شیرهای هواگیر اتومات بهره ببرید این کار سبب افزایش طول عمر دستگاه و جلوگیری از نشتی آب خواهد شد.
  5. بهتر است مکانی که میخواهید شوفاژ را در آن نصب کند اطرافش خالی باشد که علاوه بر گردش بهتر هوا، تمیز کردن آن نیز راحت تر باشد.

 

تنوع شیرآلات در نصب رادیاتور شوفاژ

علاوه بر نصب خود رادیاتور آشنایی با انواع شیر آلات آن نیز می تواند کمک زیادی به شما نماید. همانطور که گفتیم رادیاتورها انواع متنوعی دارند که هر یک می توانند از شیر آلات مختلفی نیز بهره مند شوند. در ادامه به بررسی انواع شیر آلات شوفاژ خواهیم پرداخت:

  • شیر زاویه دار: این مدل از شیر رادیاتور زمانی استفاده می شود که لوله ورودی آب به شوفاژ از دیوار پشتی است.
  • شیر زاویه دار راست: هنگامی که لوله ورودی آب رادیاتور از زمین یا سمت راست دستگاه باشد از این مدل شیر استفاده خواهد شد.
  • شیر زاویه دار چپ: زمانی که لوله ورودی آب به رادیاتور از زمین و یا  سمت چپ باشد این شیر رادیاتور استفاده می گردد.
  • شیر زاویه دار معکوس: از دیگر شیر هایی که با عنوان uk نیز شناخته می شود علاوه بر این در تمامی حالا بالا قابل استفاده است. زمانی استفاده می شود که ترموستان به شکل افقی در امتداد دستگاه واقع شده باشد.
  • شیر مستقیم: این مدل از شیر رادیاتور شوفاژ برای موقعی است که لوله ورودی آب دستگاه از دیوار جانبی به طور مستقیم وارد رادیاتور شده است.

 

انواع شیر رادیاتور

 

جدا کردن رادیاتور چگونه است؟

برای تعویض رادیاتور نیاز به وسایلی چون پارچه، ظرف، پیچ گوشتی، سطل، آچار فرانسه و آچار مخصوص هواگیری رادیاتور دارید. ابتدا سطل موردنظر را زیر شیر رادیاتور قرار داده و شیر آب ورودی و خروجی را ببندید. سپس به کمک آچار شیر شوفاژ شل کنید تا با آچار مختص هواگیری عمل تخلیه هوا دستگاه را انجام دهید و بگذارید آب رادیاتور کاملا خارج گردد. اکنون با استفاده از آچار فرانسه مهره های شوفاژ را باز نموده و آرام دستگاه را از براکت جدا کنید.

 

دیدگاه شما
امیر امیر
7 آذر 1401

من هم نصب رادیاتورم رو باتوجه به مقالات سایت شما انجام دادم هم این که سرد بود شما توی مقاله هواگیری توضیح داده بودید و هم این که خریدم رو از این سایت انجام دادم واقعا در زمینه کاری خودتون عالی هستید مرررررررررررسی

2020 © Copyright - almaatech.ir