نحوه شستشوی پنل داخلی کولرگازی
شستشوی پنل داخلی کولرگازی:
هر سال با شروع فصل گرما خیلی از مردم برای خنک شدن از کولر گازی استفاده میکنند تا از سرمای آن لذت ببرند ولی باید توجه داشته باشیم که هرکدام از لوازم خانگی بدون در نظر گرفتن برند یا کشور سازنده آن احتیاج به سرویس دارند و اگر هرچند مدت یک بار این کار انجام نشود کولر گازی دچار خرابی شده و احتیاج به تعمیر خواهد داشت که ممکن است در اوج گرمای تابستان ما را از سرمای خود بینصیب گذاشته و علاوه بر هزینه و جستجوی یک تعمیرکار خوب چند ساعتی و یا حتی چند روزی در گرما سپری کنیم پس بهترین راه پیشگیری است یعنی قبل از خراب شدن کولر گازی باید آن را سرویس کنیم و راههای نگهداری و مراقبت و استفاده صحیح از کولر گازی را بدانیم.
خوب اگر شما هم فکر میکنید میتوانید کولر اسپلیت خود را سرویس کنید پس با ما همراه باشید البته این مقاله برای افراد مبتدی نوشته شده و اگر شما به صورت تخصصی قصد سرویس قطعات داخلی کولر گازی را دارید میتوانید با مراجعه به مقالات تخصصیتر آن را انجام دهید.
مرحلهی اول:
برای تعمیر کولر گازی قبل از هر کاری برق کولر گازی را قطع کنید تا خطری شما را تهدید نکند و با خیال راحت کارتان را ادامه دهید. برای قطع کردن برق کولر گازی بسته به نوع کولر دو راه دارید:
فیوز کولر گازی:
دوشاخه کولر گازی را از کنار پنل از برق بکشید.
فیوز برق کولر گازی را از جعبه فیوزی که معمولا داخل آشپزخانه یا کنار درب ورودی است رو قطع کنید اگر تعداد فیوزها زیاد است و نمیدانید کدام فیوز مربوط به کولر گازی شماست کولر خود را روشن کنید و یکی یکی فیوزها را قطع کنید با خاموش شدن کولر مشخص میشود فیوز آن کدام است.
مرحلهی دوم:
در این قسمت باید سرویس پنل داخلی را انجام دهید برای این کار ابتدا باید قاب جلویی پنل را بازکرده و دو عدد فیلتر آن را بیرون کشیده و با استفاده از فشار آب تمیز بشویید به نحوی که خاک و گرد وغباری روی آن باقی نماند.
شما بعد از این کار باید سنسور کولر را بیرون کشیده و تمیز کنید و در جای خودش برگردانید این سنسور وظیفهی چک کردن دمای محیط را داشته و به برد فرمان روشن و خاموش شدن خودکار کولر گازی را میدهد اگر این سنسور کثیف باشد به دلیل فرمان اشتباه به برد در سیستم شما اختلال ایجاد میشود.
بیشتر بخوانید: بوی بد کولر گازی از چیست؟
شستن کویلهای پنل داخلی:
بعد ازاین کار نوبت به شستن فینها یا کویلها میرسد این کویلهای مانند رادیاتور ماشین عمل کرده و همیشه باید تمیز باشد تا با هوای محیط به خوبی ارتباط برقرار کند و سرما را از کویلها به هوای اتاق منتقل کنند.
شما میتوانید به وسیله یک آبپاش (شیشهشور) به کویلها آب بپاشید و وقتی کاملاً خیس شدند با یک برس نرم یا مسواک بهصورت عمودی روی آنها کشیده تا پرز و گرد و خاک آن تمیز شود ولی اگر کولر گازی درجایی نزدیک آشپزخانه نصبشده باشد معمولاً این کویلها به دلیل گرما و پخت و پز چرب شده و با برس کشیدن ساده به آن تمیز نمیشود.
شما برای این موارد باید یک اسپری گاز پاککن تهیه کنید این اسپریها برای تمیز کردن گاز از چربی ساخته شده و در تمام مغازهها موجود است شما بعد از تهیه این اسپری میتوانید آن را روی کویلها بپاشید تا کف کند و تا 1 ساعت اجازه دهید که این چربیهای خوب شسته شده و نرم شود بعد از یک ساعت بهوسیله شیشهشور آب را روی آن اسپری کرده و با یک مسواک یا برس نرم آن را تمیز کنید مشاهده میکنید که براق و تمیز شد این کار نقش بسیار مهمی در بالا رفتن راندمان کولر گازی دارد.
البته راه دومی هم برای تمیز کردن این کویلها وجود دارد و آن هم استفاده از بخار شور است که شما میتوانید با استفاده از دستگاه بخار شوی این کویلها را تمیز کنید ولی اگر این کویلها چرب شده است میتوانید قبل از استفاده از بخار شور از اسپری گاز پاککن استفاده کنید و بعد از یک ساعت که این اسپری چربیها را نرم کرد با دستگاه بخارشوی آن را تمیز و براق کنید بعد از این کار سنسور و فیلتر را مانند قبل سر جای خود محکم کنید و درب پنل را ببندید و بعد ار سرویس کولر گازی شما وقتی به کویلها نگاه میکنید تفاوت را متوجه میشوید که فینها کاملا سفید شدهاند.
حالا شما شستشوی پنل داخلی کولر گازی خود را انجام دادهاید برای سرویس پنل بیرونی خود به محل نصب کولر گازی مراجعه کنید.
در پایان در صورت بروز هر سوال و یا ابهامی میتوانید با شماره تلفنهای 88323241-021 | 88320448-021 | 88323528-021 تماس حاصل فرمایید تا کارشناسان ما به شما پاسخ دهند.