
راهنمای خرید رادیاتور + قیمت
رادیاتور چیست؟
رادیاتور وسیلهی گرمایشی است که حرارت را به دو طریق جابهجایی و تابشی از خود بیرون میدهد. رادیاتورهای شوفاژ را میتوان از مواد مختلف نظیر آلومینیوم، فولاد و یا چدن و با طراحیهای متفاوت مانند: پرهای، تخت و لولهای ساخت. میتوان گفت از نظر کارایی انرژی برای گرم کردن یک فضای مشخص رادیاتوری که دارای ظرفیت حرارتی بیشتر، وزن و حجم آبگیری بهینه و در نتیجه سرعت پاسخ بالاتر باشد، مناسب است.
همچنین جهت افزایش کارایی آن استفاده از شیرهای ترموستاتیک رادیاتور به منظور کنترل دمای اتاق ضروری است و در نتیجه دمای حرارتی کمتر (وزن کم و حجم آبگیری پایین) در رادیاتورهای شوفاژ سبب میشود تا دفعات باز و بسته شدن شیر ترموستاتیک افزایش یابد که این امر سبب میشود تا عمر مفید آن کاهش یابد.
البته مهمترین پارامتر که بیشترین تاثیر را در بهینهسازی مصرف انرژی دارد، انتخاب رادیاتور شوفاژ مطابق گرمای مورد نیاز فضای طراحی شده میباشد و توجه به این نکته حائز اهمیت است که انرژی در رادیاتورها یک پارامتر میباشد و پارامترهای دیگری نظیر شکل ظاهری و زیبایی رادیاتور، کیفیت رنگ، مقاومت مکانیکی آن، طول عمر و مقاومت در برابر خوردگی و همچنین داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز، پرداخت سطح نهایی و... موثر است و در طراحی، ساخت و انتخاب رادیاتور شوفاژ باید تمامی موارد فوق لحاظ گردد. مشخصات لازم مطابق استاندارد EN-442 که باید در زمان خرید رادیاتور شوفاژ به آن توجه کرد:
- مشخصات سازنده رادیاتور شوفاژ
- نوع رادیاتور
- ظرفیت حرارتی در DT=50K
- منحنی نمایی تغییرات ظرفیت حرارتی با تغییر درجه حرارت
- ابعاد و اندازه کوچکتر نسبت به سایر برندها و ظرفیت حرارتی بالاتر
- اندازه، نوع و موقعیت اتصالات
- وزن کمتر
- حجم آبگیری بالا
- ماکزیمم فشار عملکرد
- ماکزیمم دمای عملکرد
مهم نیست که رادیاتور فولادی خریداری میکنید و یا رادیاتور آلومینیومی، مهم چگونگی تولید و کیفیت رادیاتور میباشد. یک رادیاتور ایدهآل ویژگیهای زیر را دارا میباشد:
- مصرف کم انرژی و راندمان بالا
- بیشترین ظرفیت حرارتی در کمترین فضای ممکن
- ماندگاری حرارتی بهینه
- سازگاری رادیاتور با فضای مورد نیاز گرمایش و مهمتر از آن همخوانی رادیاتور و سیستم تولید گرما
نکات خرید رادیاتور
همیشه به این نکته توجه کنید کالایی که گارانتی طولانی مدتتری به مصرف کننده ارائه میدهد نشان دهندهی عمر و ماندگاری و کیفیت بالاتر کالا میباشد. در ادامه می توانید نکات بیشتری درباره خرید رادیاتور را مشاهده نمایید:
- شکل ظاهری و زیبایی رادیاتور
- کیفیت رنگ
- مقاومت مکانیکی
- مقاومت در برابر خوردگی
- طول عمر بال
- داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز
- کیفیت پرداخت سطح نهایی
- نوع اتصالات و سهولت در نصب
- قیمت مناسب
- پشتیبانی خدمات و گارانتی تعویض در صورت پوسیدگی و خوردگی
ویژگی های رادیاتور شوفاژ
- سرعت پاسخ بالا، رفتار دینامیکی بهینه
- دمای سطحی بالا برای حداکثر توان تشعشعی
- زمان پایین برای گرمایش محیط
- حداکثر توانایی گرمایی در هر مکان و در هر میزان عملکرد
- راندمان بالا
- حداکثر توانایی گرمایی
- رفتار دینامیکی بهینه
- راندمان بالا
- گرمایش مناسب در زمان عملکرد متوسط
رادیاتور فولادی و فرآیند تولید آن
فرآیند تولید رادیاتور فولادی نیاز به دانش فنی پیچیدهای نداشته و مراحل آن عملیات متداول در صنایع فلزی اعم از مراحل ورقکاری (برش، پرس کاری و فرم دهی)، جوشکاری (جوش مقاومتی و جوش (اکسی استیلن)) پوشش دهی با رنگ و کنترل کیفیت را شامل بوده و عمده مواد مصرفی آن را ورق فولادی تشکیل میدهد. همچنین در مرحله رنگآمیزی رادیاتورهای فولادی انتخاب رنگ رایج طوسی یا کرم بعهده سازنده یا سفارش دهنده است.
انواع رادیاتور فولادی
نوع پنلی رادیاتورهای فولادی از دو ورق آهن پرس شده با ضخامت 1/2 میلیمتر رو بروی هم که آب گرم در بین آن دو در جریان میباشد ساخته میشود.
رادیاتورهای پنلی بصورت تک کنوکتور و یا بصورت دو کنوکتور (با عرض دو برابر) تولید میشوند. نوع پرهای رادیاتور فولادی از ورق آهن به ضخامت 1/25 میلیمتر در اندازههای مختلفی ساخته میشود، معمولا رادیاتورهای 600×200 و 500×200 و 300×200 میلیمتر از انواع آن میباشند که عدد 200 میلیمتر نشان دهنده عرض پرههای رادیاتور است و اعداد 600، 500، 300 فاصله محور پائین تا بالای رادیاتور برحسب میلیمتر میباشد.
سطح حرارتی رادیاتور فولادی 600 × 200 معادل 0/31 متر مربع و سطح حرارتی رادیاتورهای 500×200 معادل 0/26 متر مربع و سطح حرارتی رادیاتور فولادی 300×200 معادل 0/18 متر مربع میباشد. اتصال پرههای رادیاتور به یکدیگر معمولا از نوع جوش و یا با استفاده از دندههای چپ گرد و راست گرد میباشند. (و ضخامت هر پره رادیاتور فولادی معادل 4/5 سانیتیمتر است.) رادیاتورهای پرهای فولادی نیز به دلیل اینکه بصورت پرهای ساخته میشوند میتوانند سطح حرارتی خوبی را در فضای نسبتا کمی ایجاد نمایند.
مزایا و معایب رادیاتور پنلی
رادیاتور فولادی، پنلی، برقی رادیاتورهای پنلی در اکثر مواقع از جنس فولاد میباشند و امروزه استفاده از آنها در اکثر کشورهای اروپایی رواج پیدا کرده است. بطوریکه استفاده از رادیاتورهای پنلی یا پانل رادیاتورها که در گروه رادیاتورهای فولادی عرضه میگردند، بدلیل ظرافت و زیبایی بیشتر و قیمت مناسبتر نسبت به انواع دیگر رادیاتور فولادی درحال افزایش است.
مزایا
- یکنواختی بیشتر در گرمایش محیط نسبت به رادیاتورهای پرهای
- سطح تابش یکنواخت و گسترده و بالطبع گرمای تابشی بیشتر نسبت به انواع رادیاتور پرهای (هر چه سهم نوع گرمایش تابشی نسبت به گرمایش همرفتی بیشتر باشد، از نظر فیزیولوژی بدن انسان دلپذیرتر خواهد بود.)
- زیبایی ظاهر و تناسب با اغلب طرحهای دکوراسیون داخلی
- نصب یکپارچه و آب بندی خوب
- امکان نصب از هر طرف رادیاتور
معایب
- به علت استفاده از فولاد، امکان زنگ زدن و سوراخ شدگی نسبت به انواع آلومنیومی بهویژه در بلند مدت وجود دارد.
- در صورت آسیب و سوراخ شدن پنل رادیاتور امکان تعمیر مقرون بصرفه تقریباً وجود ندارد. (کل پنل باید تعویض شود.)
- امکان افزایش یا کاهش ظرفیت حرارتی رادیاتور به پنل وجود ندارد. (در چنین مواردی میتوان با انشعاب از لوله رفت و برگشت شوفاژ و استفاده از پنل رادیاتور جداگانه، ظرفیت حرارتی را افزایش داد.)
نکاتی در رابطه با انتخاب رادیاتور پنلی و فولادی
طبق معمول تاکید ما بر محاسبه دقیق بارهای حرارتی ساختمان توسط نرم افزار و نیز تایید نتایج محاسبات توسط یک مهندس تاسیسات میباشد. که در اینصورت قطعا هزینههای شما در کل کاهش خواهد یافت. لازم است رادیاتورها را در مرزهای سرد ساختمان (زیر پنجرهها و نزدیک جدارههای خارجی بنا) تعبیه کنید.
امروزه با توجه به هزینههای سنگین سوخت از یک طرف و همچنین پدیده گرمایش زمین از طرف دیگر، استفاده از شیرهای ترموستاتیک رادیاتور به جای شیرهای معمولی برای رادیاتورها یک اجبار یا یک انتخاب کاملا هوشمندانه و اقتصادی بوده و بشدت از هزینه قبوض گاز شما میکاهد و همچنین در افزایش عمر موتورخانه و پکیج نیز تأثیر محسوس دارد.
استفاده از شیر هواگیری خودکار رادیاتور باعث سهولت در عمل هواگیری میشود و بعلاوه خطر نشت آب از رادیاتور به مبلمان و اثاثیه را جدا کاهش میدهد. هواگیری مرتب و به موقع از لازمترین اصول نگهداری تجهیزات گرمایشی بوده و توجه داشته باشید هواگیری اصولی و بهموقع سیستم مدار گرمایش هر سال در اول فصل سرما در حالتی که پمپ گردش آب رادیاتورها را خاموش نموده باشید با دقت انجام شود.
انتخاب محل نصب رادیاتورها
در فصل زمستان دائما توسط رادیاتور شوفاژ گرما به اتاق افزوده میشود، ولی دمای اتاق بالا نمیرود و این دما ثابت میماند. علت این است که بخش بیشتری از گرمای تولید شده تلف میشود. تلفات حرارتی از دو طریق انجام میگیرد. یکی تلفات حرارتی ناشی از جدارهها از قبیل سقف، کف و دیوار و پنجره و... دیگری تلفات حرارتی ناشی از نفوذ هوای سرد از درزهای پنجره میباشد.
به عبارت دیگر چه بخواهیم و نخواهیم این تلفات حرارتی صورت میگیرد. البته ما میتوانیم با استفاده از پنجره های UPVC دوجداره و شیر ترموستاتیک رادیاتور میزان تلفات حرارتی را کاهش دهیم ولی نمیتوانیم آن را به طور کامل حذف نماییم. ارتفاع بلوکهای رادیاتورهای فولادی پس از نصب روی پایه مربوطه 6 سانتیمتر بیشتر از ارتفاع کل هر پره میباشد، بنابراین در هنگام برآورد ارتفاع مورد نیاز برای نصب رادیاتور فولادی و پنلی، جهت عدم برخورد با بازشوی پنجرهها به این موضوع دقت کافی مبذول فرمایید.
رادیاتور برقی
رادیاتور برقی که با نام رادیاتور روغنی و همچنین شوفاژ برقی نیز شناخته میشود دارای شکل کلی شبکههای رادیاتور است و درون آن بجای آب از روغن پر شده است. المنتهای قرارگرفته در رادیاتور موجب گرم شدن روغن و حرکت آن در پرههای رادیاتور شده و گرم شدن پرههای رادیاتور موجب گرم شدن محیط میشود. روغن در این دستگاه ناقل گرما بوده و دائمی میباشد و هیچ زمان نیاز به تعویض ندارد.
المنت گرم کننده روغن در داخل رادیاتور برقی قرار گرفته و با گرم شدن روغن توسط سیستم کانوکشن، روغن گرم به بالا و روغن سرد به پایین دستگاه منتقل میشود و این چرخه بطور مستمر ادامه پیدا میکند. ظرفیت گرمایی روغن موجب جذب انرژی بیشتر در حجم کمتر (نسبت به آب) میشود.
مسلما رادیاتور برقی در مقایسه با بخاری گازی دارای ایمنی بیشتر و البته هزینه برق مصرفی بالاتری است و به همین دلیل توصیه میشود بطور گسترده در اتاق خواب و اتاق هایی با سایز کوچک تا متوسط مورد استفاده قرار گیرد، چرا که اصولا بخاریهای گازی و خصوصا مدلهای بدون دودکش آنها از نظر ایمنی نباید در اتاق خواب استفاده شوند.
رادیاتورهای برقی عمدتا دارای 5 تا 15 پره و توان مصرفی 900 تا 2000 وات میباشد.این دستگاه معمولا دارای ترموستات خاموش و روشن شدن خودکار و دو حالت گرمایی (کم و زیاد) و در بعضی از مدلها دارای فن جهت تسریع توزیع هوای گرم میباشد. رادیاتور برقی جهت گرمایش مطلوب و پیوسته در محیط هایی با اندازه کوچک تا متوسط مناسب بوده و به دلیل عدم ارتباط مسقیم با المنت یا عوامل گرمازا دارای ایمنی بیشتری میباشد. (همچینن برخی از رادیاتورهای برقی دارای حوله خشک کن میباشند.)
روش انتخاب رادیاتور برقی
- رادیاتور برقی 5 تا 7 پره مناسب اتاق 6 تا 8 متر مربع با ارتفاع سقف حدود 2.8 متر میباشد.
- رادیاتور برقی 7 تا 9 پره مناسب اتاق 8 تا 10 متر مربع با ارتفاع سقف حدود 2.8 متر میباشد.
- رادیاتور برقی 9 تا 11 پره مناسب اتاق 10 تا 12 متر مربع با ارتفاع سقف حدود 2.8 متر میباشد.
- رادیاتور برقی 11 تا 13 پره مناسب اتاق 12 تا 15 مترمربع با ارتفاع سقف حدود 2.8 متر میباشد.
رادیاتور آلومینیومی را بهتر بشناسیم
هر پره از رادیاتور آلومینیومی که از شمش آلیاژ آلومینیوم A413 تولید میشوند دارای قدرت گرمادهی مشخصی میباشند (بر اساس اختلاف دمای آب گرم ورودی به رادیاتور با دمای هوای محل نصب رادیاتور) که البته باید با ترکیب تعداد پرهها میزان گرمای مورد نیاز را متناسب با فضای مورد نظر بدست آورد. رادیاتورهای آلومینیومی بعلت دارابودن سطوح جانبی، دارای سطح تماس بیشتری با هوای محل نصب، نسبت به رادیاتورهای فولادی میباشند و از طرف دیگر به علت هدایت حرارتی بهتر (ضریب هدایت حرارتی آلومینیوم بیشتر از فولاد است)، تبادل حرارتی آن نسبت به رادیاتورهای فولادی نیز بیشتر است.
به ترکیب چند پره رادیاتور یک بلوک رادیاتور میگویند. هر متر مربع از سطح رادیاتور آلومینیومی در شرایط معمولی و با اختلاف دمای 60 درجه سانتیگراد (بین دمای هوای محیط و دمای آب گرم ورودی به رادیاتور) حدود 670 کیلوکالری در ساعت گرما ایجاد مینماید.
محاسبه تعداد پرههای رادیاتور آلومینیومی
برای محاسبه تعداد پرههای رادیاتور آلومینیومی شوفاژ مورد نیاز هریک از فضاهای ساختمان خود، ضمن اعلام ابعاد و موقعیت مکانی آن با کارشناسان شرکت فنی و مهندسی مهاجر مشورت فرمایید.
البته برای شرایط آب و هوایی مانند تهران به شرط عدم نفوذ بیش از حد هوای سرد به داخل و وجود فقط یک دیوار در معرض هوای سرد خارج، در طبقات وسط ساختمان میتوان به صورت تقریبی برای هر متر مربع از بنای مفید حدود 85 کیلوکالری و برای طبقه بالای پارکینگ برای هر متر مربع از بنای مفید حدود 95 کیلوکالری و همچنین برای واحدهایی که در زیر سقف ساختمان واقع شدهاند.
حدود 120 کیلوکالری در نظر گرفته شود. (به ازاء هر دیوار اضافه که با هوای سرد خارج در تماس باشد 20 درصد به مقادیر گرمادهی فوق اضافه میگردد.) اکنون میتوانید با ضرب متراژ فضای مفید مورد نظر در کیلوکالری گرمایش مورد نیاز آن فضا مقدار گرمایش مورد نیاز هریک از فضاهای ساختمان خود را محاسبه نمایید. در خاتمه با تقسیم عدد گرمایش مورد نیاز هریک از فضاها بر گرمای تولیدی هر پره از رادیاتور انتخابی خود، تعداد پره رادیاتور مورد نیاز خود را بدست آورید.
مزایای رادیاتور آلومینیومی
- رادیاتور آلومینیومی به دلیل جنس فلز مورد استفاده بسیار سبک میباشد.
- رادیاتور آلومینیومی دارای طول عمر بالا و مقاوم در برابر ترک خوردگی و یا خم شدن میباشد.
- رادیاتور آلومینیومی بسیار سازگار با محیط زیست میباشد چراکه آلومینیوم یک فلز قابل بازیافت است.
- امکان کاهش یا افزایش پره رادیاتورها و در نتیجه امکان افزایش بار حرارتی بلوک رادیاتور.
- امکان تعویض پرههای آسیب دیده (اگر یک پره سوراخ شد یا به هر دلیل آسیب دید، امکان آن که فقط همان پره را تعویض کرد وجود دارد.) البته گاهی هزینه بازکردن بلوک و تعویض یک پره بالاتر از خرید و تعویض کل بلوک رادیاتور میباشد.
- راندمان انتقال حرارت بالاتر رادیاتورهای آلومینیومی نسبت به رادیاتورهای فولادی
- زنگ نزدن رادیاتورهای آلومینیومی در دراز مدت حتی در محیط های مرطوب مانند حمام
- به طورکلی میتوان گفت رادیاتور آلومینیومی سبکتر، زیباتر و ضریب هدایت حرارتی بالاتری نسبت به رادیاتور فولادی دارد، ولی از لحاظ قیمت گرانتر میباشد.
رادیاتورهای آلومینیومی از نظر روش تولید به سه دسته تقسیم میشوند:
- رادیاتورهای تمام دایکاست
- رادیاتورهای اکسترود
- رادیاتورهای دایکاست اکسترود
رادیاتورهای آلومینیومی تمام دایکاست دارای مرغوبترین روش تولید بوده و هر پره از رادیاتور بصورت یکپارچه در قالب دایکاست تولید میشود که پس از عملیات تست، فینیشینگ و رنگ آمیزی به هم متصل شده و بصورت بلوکهای 5 پره، 7 پره و 10 پره در بسته بندی قرار گرفته و عرضه میشوند. (برای استفاده از بلوک رادیاتور با تعداد پرههای متفاوت باید در محل نصب به پرهها افزوده شود.)
به استثناء رادیاتورهای اکسترود یا پروفیلی مانند انواع آلفام یا کریستال که پرههای آنها ثابت و غیرقابل افزایش یا کاهش است در مورد دیگر انواع رادیاتورهای آلومینیومی دایکاست تعداد پرههای بلوکها قابل تغییر در محل میباشد. مثلا برای تهیه یک بلوک رادیاتور 15 پره ناگزیر یک رادیاتور 5 پره و یک 10 پره به هم متصل میشوند و یا برای 20 پره دو بلوک 10 پره را نصاب در زمان نصب به هم متصل مینماید. در رادیاتورهای دایکاست اکسترود روش تولید تلفیقی از هر دو روش فوق میباشد، به این ترتیب که قسمت بالا و پایین هر پره به روش دایکاست تولید میشود و قسمت وسط هر پره به روش اکسترود و سپس قطعه بالا، وسط و پایین به هم متصل میشوند.
انتخاب رادیاتور و نکاتی در رابطه با آن
با توجه به ابعاد محل نصب و محاسبه اتلاف حرارتی فضای مورد نظر میتوانید تعداد پرههای رادیاتور مورد نیاز خود را با توجه به شکل، ابعاد و میزان گرمادهی هر مدل رادیاتور انتخاب نمایید. طبق معمول تأکید ما بر محاسبه دقیق بارهای حرارتی ساختمان توسط نرم افزار و نیز تایید نتایج محاسبات توسط یک مهندس تاسیسات میباشد. که در این صورت قطعا هزینههای شما در کل کاهش خواهد یافت.
معمولا فاصله لولههای آب گرم رفت و برگشت رادیاتورهای آلومینیومی که از دیوار پشت رادیاتور بیرون میآیند 50 سانتیمتر است ولی قبل از انتخاب مدل رادیاتور بهتر است فاصله این لولهها مجددا کنترل شوند، فاصله لولههای بالا و پایین محل نصب رادیاتور شما 35 یا 50 یا 60 سانتیمتراست.
لازم است رادیاتورها را در مرزهای سرد ساختمان (زیر پنجرهها و نزدیک جدارههای خارجی ساختمان) نصب نمایید. استفاده از شیر هواگیری خودکار رادیاتور باعث سهولت در عمل هواگیری میشود و بعلاوه خطر نشت آب از رادیاتور به مبلمان و اثاثیه را جدا کاهش میدهد. هواگیری مرتب و به موقع از لازمترین اصول نگهداری تجهیزات گرمایشی بوده و توجه داشته باشید هواگیری اصولی و بموقع سیستم مدارگرمایش هر سال در اول فصل سرما در حالتی که پمپ گردش آب رادیاتورها را خاموش نموده باشید با دقت انجام شود.
نکات تکمیلی در انتخاب رادیاتور آلومینیومی
هنگام انتخاب رادیاتور آلومینیومی، مدلی را انتخاب کنید که علاوه بر دارا بودن آب بندی و شکل مناسب، مشابه آن نیز در بازار به وفور یافت شود تا چنانچه در آینده نیاز به خرید تعدادی پره از آن رادیاتور را داشتید به سرعت و با کمترین هزینه یافت شوند. هر چه عرض پره بیشتر باشد، بلوک رادیاتور زیباتر و شکیلترخواهد شد. معمولا رادیاتور آلومینیومی پرهای با دو عرض، عرضه میشود: عرض 6 سانتیمتری و 8 سانتیمتری. بنابرین بهتر است از انواع پرههای با عرض 8 سانتیمتری استفاده کنید. دقت شود فاصله حداقلی بلوک رادیاتور با دیوار (5 سانتیمتر) و کف (10سانتیمتر) رعایت شود.
چرا که عدم رعایت این فواصل باعث کاهش شدید گرمادهی رادیاتور میشود. تا آنجا که امکان دارد فضای اطراف رادیاتورها برای گردش بهتر هوا و افزایش بازدهی و قدرت حرارتی رادیاتور باید باز باشد. بنابراین سعی کنید انواع پوششها و موانع را (مانند پرده، مبلمان و...) از جلوی رادیاتور دور کنید. تعبیه رادیاتورهای حوله خشک کن در فضاهایی مانند حمام و سرویس علاوه بر کاهش رطوبت و افزایش فاکتورهای بهداشتی در این مکانها، وسیله مناسبی برای خشک کردن حوله و البسه نمدار میباشد. بعلاوه با طرحهای دکوراتیو موجود در بازار میتوان جلوه زیبایی به دیوار این مکانها داد.
برای اطلاع از نحوه هواگیری رادیاتور می توانید مقاله چگونه رادیاتور را هواگیری کنیم؟ را مطالعه نمایید.
پرفروش ترین رادیاتورهای پنلی
رادیاتور پنلی وست کول
رادیاتورهای پنلی وست کول تولید شده در انواع 60 سانتی، 80 سانتی، 100 سانتی، 120 سانتی و 140 سانتی که دارای قابلیت ایجاد گرمایی مطبوع می باشد. این دستگاه مجهز به ویژگی های منحصر به فردی مانند توان گرما دهی و ایمنی بالا، مصرف پایین انرژی، مقاومت در برابر زنگ زدگی، وزن کم، کیفیت بالا و... می باشد.
رادیاتور پنلی وست کول مدل 555-1400
رادیاتور پنلی بوتان
رادیاتور پنلی بوتان در انواع 60 سانتی، 80 سانتی، 100 سانتی، 120 سانتی و 140 سانتی تولید شده است.این دستگاه دارای ویژگی هایی مانند مقاومت در برابر زنگ زدگی، مجهز به دو پنل و دو کانوکتور، دارای بازده حرارتی بالا، مجهز به ورق فولادی، امکان تمیز کردن راحت دستگاه، دارای برچسب انرژی B و امکان نصب در هر دو جهت سمت راست و چپ می باشد.
رادیاتور پنلی بوتان 120 سانتی متری مدل آیو
رادیاتور پنلی ایران رادیاتور
رادیاتور پنلی ایران رادیاتور در انواع 60 سانتی، 80 سانتی، 100 سانتی، 120 سانتی، 140 سانتی و 160 سانتی مجهز به مقاومت در برابر ضربه و زنگ زدگی، امکان نصب شیرهای ترموستاتیک، دارای جنس پنل از فولاد و پوشش رنگ اپوکسی، وزن پایین، دارای کیفیت بالا، دارای طراحی زیبا، ساخته شده بر اساس استاندارد ها و فناوری های روز دنیا، مجهز به ساختاری هماهنگ و متناسب با هر محیط که دارای تنوع در اندازهها و مدلهای مختلف می باشد.
رادیاتور پنلی ایران رادیاتور 160 سانتی متری
رادیاتور پنلی لورچ
رادیاتور پنلی لورچ تولید شده در انواع 60 سانتی، 80 سانتی، 100 سانتی، 120 سانتی و 140 سانتی با راندمان بالا که دارای نصب آسان، قابلیت نصب در هر دو طرف، دو کنوکتور، پوشش رنگ پودری، گرمایش عالی، طراحی زیبا و مناسب، امکانات جدید و به روز دنیا و سازگازی با انواع مدل های پکیج می باشد.
رادیاتور پنلی لورچ 140 سانتی متری
رادیاتور پنلی تاش
رادیاتور پنلی تاش تولید شده در انواع 80 سانتی، 100 سانتی، 120 سانتی و 140 سانتی که دارای ورق از جنس فولاد آلیاژی، کاملا اتوماتیک دارای تکنولوژی خطوط جوش Leas کشور ایتالیا، دارای پرس Schuler کشور آلمان، محافظ های مقاوم در برابر ضرب دیدگی، دارای راندمان، کیفیت بالا، مجهز به قابلیت باز شدن توری روی رادیاتور و مقاومت بالا می باشد.
رادیاتور پنلی تاش 160 سانتی متری
رادیاتور پنلی ایساتیس
رادیاتور پنلی ایساتیس در انواع 60 سانتی، 80 سانتی، 100 سانتی، 120 سانتی و 140 سانتی کاملا رباتیک که دارای دوام بالا، تکنولوژی نانو سرامیک، دارای قیمت مناسب، کیفیت بالا، قابلیت نصب دو طرفه می باشد.
رادیاتور پنلی ایساتیس 120 سانتی
بسیار مقاله مفیدی بود خسته نباشید
سلام میشه بگید رادیاتور برقی بصرفه تره یا رادیاتور پنلی؟
سلام دوست عزیز رادیاتورها برقی اگرچه قابلیت جابه جایی دارند و این لحاظ خوب هستند اما نسبت به رادیاتورهای دیگه راندمان پایین تر و مصرف برق بالایی دارند که هنگام خرید رادیاتور باید این مسئله را در نظر بگیرید.
سلام مقاله بسیار جامع و خوبی بود من با کمک توضیحات شما رادیاتور ایران رادیاتور برای خونه ام گرفتم و تا الان راضی بودم ممنون
سلام جناب طالبی عزیز ممنون از اعتماد و نظر ارزشمند شما