loader-img
loader-img-2
خرید داکت اسپلیت
جدیدترین پرفروش ترین پربازدید ترین گران ترین ارزان ترین

خرید داکت اسپلیت

داکت اسپلیت (اسپلیت کانالی) یک نوع از سیستم های تهویه HVAC مخفف کلمه ی (Heating,Ventilating And Air Conditioning) می باشد که به معنی گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع در دنیا بوده و یکی از پرکاربردترین دستگاه ها میان سایر سیستم های تهویه مطبوع محسوب می شود. تجهیزات گرمایشی و سرمایشی در زندگی افراد نقش بسیار مهمی ایفا می کنند. بنابراین وسایل سرمایشی و گرمایشی در انواع مختلفی طراحی وتولید می شوند. اسپلیت کانالی از نظر کارایی شباهت زیادی به اسپلیت دیواری دارد، با این تفاوت که ار لحاظ نصب یونیت داخلی باهم فرق دارند. در واقع در اسپلیت های دیواری یونیت روی کار نصب می شود اما در داکت اسپلیت این چنین نیست و یونیت توکار نصب می شود .خرید داکت اسپلیت به علت ویژگی و مزیت هایی که برای برخی از پروژه ها دارد به مصرف کنندگان توصیه می شود. در ادامه به معرفی بیشتر این سیستم خواهیم پرداخت:

خرید داکت اسپلیت

داکت اسپلیت چیست؟ 

داکت اسپلیت (Ducted Split) یک نوع سیستم تهویه مطبوع است که شامل دو واحد داخلی و واحد خارجی می باشد. واحد داخلی درون ساختمان داخل سقف های کاذب تعبیه و نصب می شود. قسمت دیگری از این وسیله که یونیت خارجی نام دارد در قسمت بیرونی ساختمان مورد نظر قرار می گیرد. همچنین این دو قسمت با اجزا و قطعات مختلفی با یکدیگر در ارتباط هستند. از سایر اجزای مهم آن نیز می توان به هواساز، اواپراتور، کمپرسور، کویل، فن و... اشاره نمود. داکت اسپلیت ها برای تهویه مطبوع در ساختمان‌های بزرگ و چند منطقه‌ای کاربرد زیادی دارند. این دستگاه این قابلیت را دارد که هوای خنک یا گرم را به طور یکنواخت و به تعداد زیادی فضا در ساختمان انتقال دهد. همچنین به دلیل نصب واحد داخلی در فضای مخفی، از نظر ظاهری زیبایی بیشتری داشته و  فضای بیشتری برای دسترس فراهم می کند. 

داکت اسپلیت چیست؟

واحد هواساز داکت اسپلیت 

واحد هواساز داکت اسپلیت همان یونیت داخلی دستگاه است که وظیفه انتقال هوا بین فضای محیط را برعهده دارد. این بخش در سقف کاذب قرار گرفته و بر اساس دریچه یا کانال کشی که دارند هوا را توزیع می کنند. برای نصب واحد هواساز داکت اسپلیت باید ابتدا نیازمندی ها را بررسی کنید. یعنی قبل از نصب، باید نیازمندی‌های داکت اسپلیت شامل محاسبه بار حرارتی، مساحت فضاها، تعداد و موقعیت خروجی‌های هوا و سایر موارد را در نظر بگیرد. با انجام این کار می‌توانید اندازه و قدرت مناسب برای واحد هواساز داکت اسپلیت را مشخص نمایید. همچنین بعد از تعیین نیازمندی‌ها، باید سیستم داکت‌ها را طراحی کنید. این شامل تعیین مسیر داکت‌ها، اندازه و قطر داکت‌ها، محل نصب خروجی‌های هوا و سایر جزئیات فنی است. این کار توسط مهندسان متخصص در زمینه تهویه مطبوع انجام می‌شود.

 

واحد کندانسینگ داکت اسپلیت 

واحد کندانسینگ داکت اسپلیت (Ducted Split Condensing Unit) یونیت خارجی دستگاه بوده و عملکرد کلی آن به صورت است که مبرد خروجی از اواپراتور یونیت داخلی به کندانسینگ داکت اسپلت انتقال می یابد. سپس کمپرسور که در واحد کندانسینگ واقع شده است، مبرد را فشرده کرده و فشار و دمای آن را افزایش میدهد و آن را به بخار داغ تبدیل می کند. بعد از آن از طریق کندانسور گرما دفع شده چگالی شده و به حالت مایع داغ از کندانسینگ خارج می شود. جریان مایع خارج شده به طرف شیر انبساط انتقال یافته و در نتیجه مبرد سرد میشود. مبرد سرد شده به اواپراتور منتقل شده و این عملیات دمای هوایی که به وسیله فن دمنده از روی کویل اواپراتور حرکت می کند را کاهش می دهد.

هواساز و کندانسینگ داکت اسپلیت

انواع داکت اسپلیت 

داکت اسپلیت در انواع معمولی و اینورتر طراحی و تولید میشود. که هر کدام دارای ویژگی و قابلیت های بخصوصی می باشند که در ادامه بشتر مورد بررسی قرار گرفت شده است.

 

داکت اسپلیت معمولی

داکت اسپلیت معمولی (دور ثابت) نوعی از داکت اسپلیت است که با استفاده از یک کمپرسور و با سرعت ثابت کار میکند. در این نوع اسپلیت کانالی، کمپرسور بدون توجه به نیاز گرمایشی و سرمایشی فضا در لحظه، به صورت پیوسته و با سرعت ثابت عمل می‌کند. هنگامی که این دستگاه روشن می شود، کمپرسور آن سرعتش را حفظ کرده و تا زمانی که داکت اسپلیت روشن باشد پیوسته کار میکند. این نحوه عملکرد سبب می شود که دمای خروجی هوا و نرخ جریان هوا ثابت باشد و تنها با تغییر دمای هوای برقرار شده در داخل فضا، دمای خروجی نیز تغییر کند. از مزایای استفاده از داکت اسپلیت دور ثابت می توان به قیمت ارزان‌تر آن نسبت به داکت اسپلیت دور متغیر اشاره نمود. اما در مقال به دلیل استفاده از کمپرسور با سرعت ثابت، مصرف انرژی آن بالاتر خواهد بود.

 

داکت اسپلیت اینورتر  

بعد از مشکلات موجود در داکت اسپلیت های معمولی، داکت اسپلیت های اینورتر ساخته شد. این دستگاه ها مجهزتر از نوع قبلی می باشند و می توان با استفاده از آن دمای محیط را کنترل کرد. به همین سبب استقبال بیشتری از این دستگاه شده است. در داکت اسپلت دور متغییر کمپرسور قادر است سرعت خود را تنظیم کند و به میزان نیاز سرمایشی یا گرمایشی فضای داخلی پاسخ دهد. هنگامی که وقتی داکت اسپلیت دور متغیر روشن می‌شود، کمپرسور با سرعت پایین شروع به کار می‌کند و با توجه به دمای هوا در محیط موردنظر سرعت خود را تنظیم می‌کند. در صورت نیاز به سرمایش بیشتر، کمپرسور با سرعت بیشتر کار می‌کند و در صورت نیاز به سرمایش کمتر، سرعت کمپرسور کاهش می‌یابد. نکته ای که باید در نظر بگیرید این است که داکت اسپلیت اینورتر هزینه بیشتری نسبت به داکت اسپلیت معمولی  دارد، اما به دلیل کارایی بالاتر و مصرف انرژی کمتر، در طولانی مدت می‌تواند صرفه‌جویی در هزینه‌های انرژی را به دنبال داشته باشد.

انواع داکت اسپلیت

تفاوت داکت اسپیلت اینورتر و دور ثابت

داکت اسپلیت اینورتر و داکت اسپلیت با دور ثابت دو نوع از مدل های داکت اسپلیت هستند که در ساختمان‌ها و محیط های اداری و تجاری مورد استفاده قرار میگیرند. تفاوت اصلی بین این دو داکت اسپلیت در نوع کنترل کمپرسور فن خارجی، قابلیت تنظیم دما و مصرف انرژی آن می باشد. در سیستم داکت اسپلیت اینورتر، کمپرسور فن خارجی با استفاده از تکنولوژی اینورتر کنترل می‌شود. این اینورتر اجازه می‌دهد تا سرعت کمپرسور فن خارجی به صورت پیوسته تغییر کند و با توجه به نیاز بار حرارتی در داخل ساختمان تنظیم شود. این قابلیت به سیستم اینورتر این امکان را می‌دهد که به طور متناسب با بار حرارتی متغیر، مصرف انرژی را کاهش داده و تنظیمات دمای دقیقتری را فراهم کند. اما در سیستم داکت اسپلیت با دور ثابت، کمپرسور فن خارجی با سرعت ثابت کار می‌کند و تنها دو حالت روشن و خاموش دارد. مثلا وقتی نیاز به گرما دارید، کمپرسور روشن می‌شود و وقتی که دما به حد مطلوب رسید، خاموش می‌شود. 

 

انواع کمپرسور داکت اسپلیت

داکت اسپلیت یکی از نوع‌های سیستم‌های تهویه مطبوع است که شامل واحد داخلی (داخل ساختمان) و واحد خارجی (بیرون ساختمان) می‌شود. کمپرسور، قسمت مهمی از واحد خارجی داکت اسپلیت است و برای فشرده‌سازی ماده خنک کننده و انتقال حرارت استفاده می‌شود. در زیر، برخی از انواع کمپرسورهای استفاده شده در سیستم‌های داکت اسپلیت را معرفی می‌کنیم:

کمپرسور اسکرال (Scroll Compressor)

کمپرسور اسکرال که با عنوان کمپرسور حلزونی (مارپیچ) نیز شناخته می شود از صفحه هایی به شکل ثابت و متحرک تشکیل شده است. همچنین با گازی که ار لوله ورودی به کمپرسور وارد می شود و تیغه های 360 درجه آن را فشرده می کند عمل می کند. این مدل کمپرسور نسب به مدل روتاری و پیستونی از قیمت بیشتر اما طول عمر بالاتر برخوردار است.

 

کمپرسور روتاری (Rotary Compressor)

کمپرسورهای روتاری از دیگر کمپرسورهای مورد استفاده در اسپلیت کانالی می باشد. کمپرسورهای روتاری برای دستگاه هایی تعبیه می شوند که قرار است در مناطقی با آب و هوای معتدل مورد استفاده قرار بگیرند.

 

کمپرسور پیستونی (Piston Compressor)
کمپرسورهای پیستونی شامل یک پیستون است که درون یک سیلندر حرکت می‌کند و به این ترتیب فشرده‌سازی ماده خنک کننده را انجام می‌دهد. این کمپرسورهای برای مناطق گرمسیری کاربرد دارد.

انواع کمپرسور داکت اسپلیت

نحوه عملکرد داکت اسپلیت

نحوه عملکرد داکت اسپلیت به جهت تامین سرمایش و گرمایش کمی متفاوت بوده و هر کدام به روش های زیر صورت می گیرد:

 

روش های تامین گرمایش در داکت اسپلیت ها

  • کویل آب گرم: در ساختمان‌هایی که از اسپلیت کانالی استفاده می کنند، معمول ترین روش تامین گرمایش که در 90% موارد، استفاده می شود، استفاده از کویل آب گرم متناسب با ابعاد دهانه خروجی هر داکت اسپلیت می باشد. در زمستان آب گرم توسط سیستم حرارت مرکزی ساختمان (موتور خانه) و یا پکیج گرمایشی آن واحد تامین می شود و با ورود به کویل آب گرم داکت اسپلیت، هوای گرم مورد نیاز آن واحد را تامین می کند.
  • هیت پمپ: روش دیگر تامین گرما، استفاده از داکت اسپلیت هایی می باشد که مجهز به سیستم هیت پمپ هستند. هیت پمپ‌ها علاوه بر مصرف برق زیاد و ظرفیت گرمایش ناکافی در بسیاری از مناطق، ممکن است در سرمای زیر صفر زمستان موجب یخ زدگی کندانسور شوند.
  • کویل برقی: استفاده از کویل برقی در داکت اسپلیت‌ها به منظور تامین گرمایش به ندرت اتفاق می افتد و مصرف برق بالایی را نیز به همراه خواهد داشت. در این مدل جهت داشتن سیستم گرمایش نیازی به وجود آب گرم نیست، لذا از این مدل در فضاهایی که مجهز به لوله کشی گاز یا موتور خانه مرکزی نیست، استفاده می شود.

 

روش تامین سرمایش در داکت اسپلیت ها

سرمایش داکت اسپلیت بر پایه سیکل تبرید تراکمی انجام می شود و روند انجام آن به این شکل است که مبرد به وسیله کمپرسور و از طریق لوله های مسی به کویل اواپراتور انتقال می یابد. سپس ه به وسیله فن تبادل حرارتی هوا دمیده شده و دمای هوا کاهش می یابد. هنگامی هوا سرد می شود از طریق فیلتر ها آلودگی آن گرفته خواهد شد. هنگامی که هوا به سطح سرد کویل میخورد، بخار آب به شکل قطره های آب در آماده و رطوب هوا را کم می کند. این عملیات به صورت مداوم به جهت تامین سرمایش داکت اسپلیت انجام خواهد شد.

نحوه عملکرد داکت اسپلیت

از داکت اسپلیت ها چه زمانی استفاده می شود؟

از داکت اسپلیت ها در زمان های که نیاز به تامین سرمایش و گرمایش چندین فضا و اتاق دارید و یا امکان نصب سیستم تهویه مرکزی وجود ندارد، استفاده می شود و بیشترین مکان هایی که از این دستگاه استفاده می کنند موارد زیر می باشد:

  • ساختمان‌های مسکونی: منازل و آپارتمان‌ها 
  • ساختمان‌های تجاری و اداری: دفاتر، فروشگاه‌ها، رستوران‌ها و هتل‌ها
  • ساختمان‌های صنعتی: کارخانه‌ها، انبارها و اتاق‌های فنی
  • فضاهای عمومی: بانک‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز خرید و سینماها 

 

انواع برند داکت اسپلیت

داکت اسپلیت ها در مارک های مختلفی موجود هستند که تمامی برند های به نام مثل داکت اسپلیت آکس، داکت اسپلیت ال جی، داکت اسپلیت میدیا، داکت اسپلیت هایسنس، داکت اسپلیت وستن ایر، داکت اسپلیت گرین و... در سایت تهویه مطبوع مهاجر با قیمت بروز، گارانتی معتبر و بهترین خدمات پس از فروش به مشتریان عرضه می شود. برای اطلاع بیشتر از هر دستگاه نیز می توانید ویژگی های آن در صفحه خود محصولات را مطالعه کنید.

انواع برند داکت اسپلیت

نحوه انتخاب داکت اسپیلت 

هنگام خرید داکت اسپلیت 6 نکته مهم وجود دارد که باید آن را در نظر بگیرید:

1.نوع:

داکت اسپلیت از لحاظ کمپرسور به دو نوع معمولی و اینورتر تقسیم می شود. سیستم هایی که مجهز به کمپرسور اینورتر هستند مقدار بار برودتی متغییری دارند که همین ویژگی تاثیر زیادی بر صرفه جویی در مصرف انرژی خواهد داشت. این مدل از اسپلیت کانالی به نسبت نوع معمولی دارای قیمت بیشتری است و به خاطر قطعات پیشرفته ای که دارد در صورت خرابی تامین قطعات آن گران تر خواهد بود. اما ایت نکته را باید در نظر بگیرید که درست است که خرید اولیه داکت اسپلیت اینورتر بیشتر است اما اگر بودجه لازم را داشته باشید و در ابتدا بتوانید این هزینه را بکنید در طول مدت زمان هنگام مصرف از دستگاه هزینه های برق شما کمتر خواهد شد.

 

2.ظرفیت:

مسئله بعدی انتخاب ظرفیت مناسب داکت اسپلیت می باشد. هر فضایی بر اساس متراژی که دارد باید ظرفیت سنجی شود. انجام اینکار نیز بر اساس شرایط خاصی و با در نظر گرفتن آب و هوا، کاربری محیط، نوع ساختمان، تعداد در و پنجره ها و... صورت می گیرد. در نهایت بهترین داکت اسپلیت بر اساس متراژ محیط برای شما مشخص می گردد. ظرفیت سنجی درست علاوه بر جلوگیری از اتلاق انرژی در مواردی چون جلوگیری از بالا رفتن هزینه ها، کاهش طول عمر دستگاه و استهلاک آن تاثیرگذار خواهد بود.

 

3.سطح صدا:

سیستم داکت اسپلیت از دو بخش یونیت داخلی و خارجی تشکیل می شود که پنل داخلی آن به دلیل مجهز بودن به فن دمنده هواساز صدا تولید می کند. در محیط های مسکونی که آرامش فضا از اهمیت بالایی برخوردار است این دستگاه را در فضاهایی که در آن رفت و آمد کمتر است و با انجام عایق کاری های لازم نصب و راه اندازی می کنند. روش دیگری که برای کنترل صدا می توان استفاده کرد این است که به جای یک یونیت داخلی با ظرفیت بالا از دو یونیت داخلی با ظرفیت پایین تر استفاده نمود و این کار علاوه بر ایجاد گرمایش و سرمایش لازم، از ایجاد سر و صدای اضافه جلوگیری می کند.

 

4.محل نصب:

یکی دیگر از نکات مهمی که هنگام انتخاب و نصب داکت اسپلیت باید به آن توجه کنید محل قرار گیری آن با در نظر گرفتن مواردی چون چرخش مناسب هوا در کل فضای مورد نظر می باشد. هنگام نصب توجه کنید قسمت مکش سیستم نزدیک به آشپزخانه و سرویس بهداشتی نباشد. کانال دستگاه را به درستی و با ابعاد مناسب درنظر بگیرید که از دریچه داکت اسپلیت کوچک تر و یا بزرگ تر نباشد. زیرا زیادی بزرگ بودن آن سبب کاهش سرعت و نرسیدن هوا می گردد. در صورت کوچک بودن کانال نیز هوای کمتری به محیط انتقال یافته و سر و صدا نیز ایجاد خواهد کرد.

 

5.گاز مبرد:

گاز مبرد دستگاه نیز هنگام خرید داکت اسپلیت از اهمیت بالایی برخوردار است. امروزه برای دستگاه های کولر گازی و داکت اسپلیت از گاز های r22 و یا r410 استفاده می کنند. نوع r22 قدیمی تر بوده و بیشتر در اسپلیت های کانالی با کمپرسور معمولی استفاده خواهد شد. اما در داکت اسپلیت های اینورتر از گاز مبرد r410 بهره خواهند برد. توجه داشته باشید که در برخی از کشور ها استفاده از گاز r22 ممنوع شده است زیرا تاثیرات مخربی بر لایه اوزون و محیط زیست خواهد داشت.

 

6.رده انرژی:

هنگام خرید داکن اسپلیت بهتر است که به سراغ دستگاه هایی با رده انرژی A بروید، زیرا تاثیر بسیار زیادی در کاهش مصرف برق خواهند داشت. این نوع از داکت اسپلیت راندمان بالاتری داشته و در بازار تهویه مطبوع طرفداران زیادی دارد.

نحوه انتخاب داکت اسپلیت

ظرفیت سنجی داکت اسپلیت

ظرفیت سنجی داکت اسپلیت یکی از کارهای مهم قبل خرید آن است که توسط کاشناس و با در نظر گرفتن شرایط و عوامل تاثیرگذار انجام می شود. اما به صورت کلی در جدول زیر می توانید ظرفیت ها و متراژ هایی که پاسخگو هستند را مشاهده نمایید:

 

ظرفیت داکت اسپلیت ها
طبقه های وسط و همکف
طبقه های در معرض نور خورشید و پشت بام
اداری
تجاری
18000 btu
فضا تا 48 متر
فضا تا 35متر
فضا تا 35متر
فضا تا 30متر
24000 btu
فضا تا 65 متر
فضا تا 45متر
فضا تا 65متر
فضا تا 50متر
30000 btu
فضا تا 80 متر
فضا تا 55متر
فضا تا 70متر
فضا تا 60متر
36000 btu
فضا تا 100 متر
فضا تا 65متر
فضا تا 100متر
فضا تا 80متر
48000 btu
فضا تا 140 متر
فضا تا 100متر
فضا تا 130متر
فضا تا 100متر
60000 btu
فضا تا 170 متر
فضا تا 125متر
فضا تا 160متر
فضا تا 130متر

 

نصب و راه اندازی داکت اسپلیت 

نصب و راه‌اندازی سیستم داکت اسپلیت به صورت خلاصه شامل مراحل زیر می باشد:

  1. بررسی و طراحی: بررسی ساختار ساختمان و نیازهای سرمایشی توسز کارشناس و انتخاب مکان‌های مناسب برای نصب واحدهای داخلی و خارجی.
  2. نصب واحد خارجی: نصب واحد خارجی در  فضای مناسب با امکان جریان هوا
  3. نصب واحدهای داخلی: نصب واحدهای داخلی در سقف کاذب
  4. اتصالات: انجام اتصالات بین واحدهای داخلی و خارجی 
  5. راه‌اندازی: در مرحله آخر آزمایش و راه اندازی دستگاه توسط تکنسین

 

نصب یونیت داخلی داکت اسپلیت 

  • مکان انتخابی: ابتدا باید مکان مناسب برای نصب واحد داخلی را در نظر بگیرید. این مکان باید دسترسی لازم به اتصالات لازم را داشته باشد و هوا به درستی توزیع شود. یونیت داخلی در سقف کاذب نصب می‌شود.
  • نصب پشته داکت: پشته داکت (براکت نصبی) به جهت نگهداری واحد داخلی استفاده می‌شود. 
  • اتصال لوله‌ها: لوله‌های مبرد بین واحد داخلی و واحد خارجی باید متصل شوند. این لوله‌ها باید به درستی به محل‌های متصل شوند و اتصالات صحیح و محکمی داشته باشند. 
  • اتصال کابل‌های برقی: واحد داخلی نیاز به تغذیه برق دارد. بنابراین باید کابل برقی از واحد خارجی به واحد داخلی به درستی نصب شود.
  • تست و بررسی: در آخر به جهت اطمینان سیستم را از لحاظ اتصال منبع برق، بررسی عملکرد واحد داخلی، بررسی سیستم کنترل و تنظیمات مربوطه چک می شود. 

 

نصب یونیت خارجی داکت اسپلیت 

  • مکان انتخابی: انتخاب مکان مناسب در پشت بام یا فضای باز به طوری که  امکان تهویه به خوبی وجود داشته باشد و دسترسی به هوای تازه برای کمپرسور فراهم شود. 
  • نصب زیرساخت‌های لازم: قبل از نصب واحد خارجی، باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کنید. این کار شامل سطح صاف و مستحکم و بدون لرزش می باشد.
  • اتصالات: وصل کردن لوله‌ها بین یونیت داخلی و خارجی و وصل کردن کابل های برق.
  • تثبیت مکان: واحد خارجی باید به صورت محکم با استفاده از پایه ها نصب شود.
  • تست: دستگاه از لحاظ عملکرد درست تست و سپس راه اندازی شود.

نصب و راه اندازی داکت اسپلیت

قطعات یونیت خارجی 

قطعات یونیت خارجی داکت اسپلیت شامل مجموعه‌ای از قطعات الکترونیکی و مکانیکی است که برای عملکرد سیستم داکت اسپلیت استفاده می‌شوند. این قطعه ها شامل موارد زیر می باشد:

  • کمپرسور: وظیفه فشرده سازی ماده خنک کننده را دارد، نقش اصلی در فرایند فشرده‌سازی و عملکرد سیستم داکت اسپلیت را ایفا می کند.
  • کندانسور: این قطعه یک لوله‌ی صفحه‌ای است که در قسمت خارجی یونیت قرار دارد. این قطعه برای انتقال حرارت از گاز فشرده شده در کمپرسور به هوا محیط استفاده می‌شود.
  • فن خارجی : فن خارجی بر روی کندانسور نصب شده و به جهت جریان هوای خنک کننده از طریق کندانسور و انتقال حرارت به هوا استفاده می‌شود. 
  • مبدل حرارتی: مبدل حرارتی در داخل یونیت خارجی قرار دارد و برای جابجایی حرارت بین گرمای تولید شده درون ساختمان و گرمای ماده خنک کننده در خارج سیستم استفاده می‌شود. این قطعه شامل لوله‌های مارپیچ یا صفحه‌ای است.
  • مدار کنترل الکترونیکی: مدارها و قطعات الکترونیکی وظیفه کنترل عملکرد کمپرسور، فن خارجی و سایر قطعات سیستم را بر عهده دارند. 

 

تست فشار و تخلیه داکت اسپلیت

تست فشار و تخلیه در سیستم داکت اسپلیت به جهت صحت نصب و عملکرد درست سیستم انجام می‌شود. این تست‌ها باید توسط تکنسین‌های ماهر و با رعایت ایمنی و دقت بالا صورت گیرد و مراحل آن به صورت زیر می باشد:

تست فشار

تست فشار برای بررسی هر گونه نشتی در سیستم استفاده می‌شود. در این تست، سیستم هواکش با یک فشار بالا پر می‌شود و سپس فشار در داخل سیستم نگهداری می‌شود. در صورت وجود نشتی، فشار کم خواهد شد. اگر فشار در سیستم ثابت بماند، به این معنی بوده که هیچ نشتی در سیستم وجود ندارد و نصب به درستی انجام شده است.

 

تست تخلیه

تست تخلیه برای حذف هوا، رطوبت و دیگر گازهای غیرمورد نیاز از داخل سیستم انجام می‌شود. این تست با استفاده از یک پمپ خلاء صورت می گیرد به طوری که در ابتدا، سیستم هواکش از محتویات هوایی خالی می‌شود. سپس پمپ خلاء فعال شده و هوا و رطوبت داخل سیستم خارج می‌شوند. این فرایند به مدت زمان مشخصی ادامه می‌یابد تا سیستم به صورت کامل تخلیه گردد.

 

مزایا و معایب داکت اسپلیت

داکت اسپلیت ها یکی از پرطرفدارترین سیستم های گرمایشی و سرمایشی می باشند که مانند هر دستگاهی دارای مزایا و ویژگی های منحصر به فردی هستند. به همین جهت توانسته اند توجه مصرف کنندگان را به خود جلب نماید تا از این دستگاه در ساختمان های اداری، مسکونی و تجاری استفاده کنند. البته نکته قابل توجه ای که درباره این سیستم وجود دارد این است که هر سیستمی علاوه بر مزایایی که دارد دارای معایبی نیز می باشد که در ادامه به بررسی برخی از مزایا و معایب داکت اسپلیت می پردازیم:

داکت اسپلیت ها دارای قابلیت سرمایش و گرمایش بوده و توانایی توزیع دما مطلوب در محیط را دارند. راه اندازی این دستگاه و کاربری آن بسیار آسان بوده و اگر از نوع اینورتر باشند این قابلیت را دارند که به صورت خودکار عمل کنند یعنی ابتدا با قدرت بالا دمای محیط را به میزان دلخواه رسانده سپس از قدرت خود کم کرده و دما را به صورت ثابت انتقال می دهند. از دیگر مزایا اسپلیت کانالی تنوع اندازه آن بوده که در انواع مدل ها و اندازه های کوچک و بزرگ موجود می باشند. همچنین دارای قابلیت فیلتراسیون هوا، حذف رطوبت از محیط و کاهش آلودگی ها، امکان استفاده از سیستم گرمایش با کویل آبگرم و کنترل دمای محیط های مختلف به کمک دریچه های ترموستاتیک تنظیم هوا به صورت مجزا می باشند. نکته مثبت دیگری که استفاده از اسپلیت کانالی به دنبال داشته حذف شدن برج خنک کننده، موتورخانه، سیستم چیلر، رادیاتور و لوله کشی های مربوط به آن می باشد.

اما در کنار این مزایا که سبب آسایش دمایی، افزایش کارایی می شود معایبی نیز وجود دارد که شامل هزینه بالای خرید داکت اسپلیت، تعمیر و نگهداری آن می باشد. از معایب دیگر آن می توان به صدای داکت اسپلیت اشاره نمود که راه حلی را در این باره می توانید به کار بگیرید و آن هم این است که به هیچ وجه اسپلیت کانالی را در بالای سقف کاذب اتاق خواب‌ها و یا نشیمن قرار ندهید و تا حد امکان در بالای سقف کاذب ورودی یا راهروها و فضاهای ارتباطی آپارتمان‌ها نصب شود. از معایب دیگر آن این است که در صورت عدم نصب دریچه‌های ترموستاتیک تنظیم هوای ورودی به هر یک از فضاهای آپارتمان، هیچ کنترلی روی تنظیم دمای هر یک از فضاها به صورت جداگانه نخواهید داشت.

و در آخر یکی از محدودیت‌های استفاده از داکت اسپلیت‌ ها نصب یونیت در فضای خارجی ساختمان می باشد، اصولا نصب تعداد زیاد کندانسینگ یونیت‌ها برای مجموعه داکت اسپیلت‌های یک ساختمان در صورتی که محل نصب این یونیت‌ها روی بام ساختمان قرار نگیرد نمای ساختمان را خراب می کند و چنانچه امکان نصب آنها در بام ساختمان وجود داشته باشد باید علاوه بر بررسی توانایی امکان ساکشن گاز مبرد از پنل داخلی تا کندانسینگ یونیت نصب شده در بام در ظرفیت مورد نظر، هزینه‌های اجرای انجام لوله‌های رابط مسی و تمهیدات دیگر را نیز در نظر داشت. حداکثر طول لوله‌های رابط مسی بین پنل داخلی داکت اسپلیت تا کندانسور بیرونی بر اساس ظرفیت و نظر کارشناس بین 10 تا 30 متر می باشد.

مزایا و معایب داکت اسپلیت

قیمت داکت اسپلیت

با توجه به شرایط اقتصادی و مقرون به صرفه نبودن کالا ها از لحاظ مصرف انرژی، قیمت کالا و تحریم هایی که به اجبار با توجه به سیاست های کشور در واردات و صادرات انواع کالا وجود دارد. برای اینکه بتوانید در این شرایط با در نظر گرفتن همه عوامل بالا و انتخاب درست به نتایج درست برسید برای شما پیشنهاداتی داریم که میتواند موثر باشد.

قیمت داکت وستن ایر جز کالاهای با کیفیت وارداتی و جز پیشنهادات جهت خرید مناسب هستند؛ برند وستن ایر توسط شرکت اورین تهویه تولید می شوند و از لحاظ کیفیت کالا و گارانتی مورد اعتماد مصرف کنندگان می باشد. قیمت داکت اسپلیت وست کول که یک کالای ایرانی است نیز و جز کالاهای با کیفیت هستند بسیار مناسب است برند وست کول توسط شرکت اورین تهویه تولید می شوند و از لحاظ کیفیت کالا و گارانتی مورد اعتماد مصرف کنندگان می باشد.

تیم تهویه مهاجر در زمینه فروش داکت اسپلیت کانالی گرمایشی و سرمایشی و خدمات پس از فروش آن سابقه درخشانی دارد؛ چنانچه در انتخاب و خرید داکت نمی توانید تصمیم درستی بگیرید؛ در سایت فروشگاهی و اینترنتی تهویه مهاجر با کارشناسان ما به صورت رایگان مشاوره بگیرید تا بتوانید بر اساس متراژ و محیط مورد نظر خود با قیمت مناسب و اطمینان خاطر خرید نمایید.

 

2020 © Copyright - almaatech.ir